Βιβλίον καθημερινής κινήσεως αναγνωστηρίου από 6/ 2/ 31 μέχρι 22/ 4/ 31 ([χ.ό.], 1931)
Κατάλογος καθημερίνης κίνησης του αναγνωστηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνηςς από 6/ 2/ 1931 έως και 22/ 4/ 1931