Βιβλίον 2 καθημερινής κινήσεως αναγνωστήρια : από 1/ 4/ 30 μέχρι 9 Αυγούστου 1930 ([χ.ό.], 1930)
Κατάλογος καθημερινής κίνησης του Αναγνωστηρίου Κοζάνης από 1/ 4/ 1930 έως και 9/ 8/ 1930, ο οποίος έχει συνταχθεί από τον Ν. Π. Δελιαλή