Γυναίκα, εξουσία και πολιτικοί - Φράγκος, Κωνσταντίνος (Δωδώνη, 1998)
Οι απόψεις του συγγραφέα, σχετικά με τα τρία θέματα του τίτλου του βιβλίου, συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο αυτό, μαζί με τις απόψεις πολλών φιλοσόφων και πολιτικών. Ο συγγραφέας δηλώνει πως οι απόψεις του είναι αποτέλεσμα των πολλών εμπειριών του.