Το μεγαλύτερο θαύμα στον κόσμο - Mandino, Og (Διόπτρα, 1998)
Aυτό το best seller του Og Madio προσφέρει μια ανεκτίμητη σοφία σε όσους ψάχνουν για ένα ανώτερο μήνυμα και σκοπό στη ζωή τους. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ αποκαλύπτει εντυπωσιακά μυστικά για προσωπική ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία και περιλαμβάνει ένα Διαχρονικό Μήνυμα... Ανακαλύψτε έναν καταπληκτικό ρακοσυλλέκτη που σώζει ανθρώπους που έχουν απελπιστεί από τη ζωή, και μάθετε τους 4 απλούς κανόνες που θα σας επιτρέψουν να πραγματοποιήσετε ένα θαύμα στη δική σας ζωή.