Το ημερολόγιο του χειρουργού Μιχάλη Γύρα - Γύρας, Μιχαήλ Ν. (Δωδώνη, 1997)
Στο ημερολόγιο του χειρουργού Μιχάλη Γύρα θα διαβάσετε βιώματα της παιδικής, εφηβικής και μετέπειτα ζωής του, σαν γιατρός, με πρωτόγνωρη γλαφυρότητα.