Απ' όσα ξέρω-Θέρισο και Κωνσταντινούπολη - Εξαρχόπουλος, Γιώργος (Τσουκάτου, 2002)
Ο καυτός ήλιος του Αυγούστου λες και είχε βάλει στοίχημα να τους τσουρουφλίσει. Σε μια ώρα είχαν φτάσει σε ένα κονάκι ερείπιο. Εκεί ήταν το φρικτό θέαμα. Ολόκληρη οικογένεια κρεμασμένη απο το ταβάνι. Δίχως να χάσου καιρό, τους έθαψαν στον κήπο του σπιτιού. Τον ένα πάνω στον άλλο με ένα πρόχειρο σταυρό, με το όνομα της οικογένειας από κάτι πιστοποιητικά που βρήκαν σε ένα συρτάρι...