Ο Άγιος ιερομάρτυς Κυπριανός : βίος των αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης, περί μαγείας, μαντείας και αστρολογίας εκ της Παλαιάς Διαθήκης, των Ιερών Κανόνων και του αγίου Νικόδημου αγιορείτου, η ακολουθία της Λιτής, Ιερή προσευχή του αγίου Κυπριανού διαλύουσα τα μάγια, ως και διάφοροι ευχαί και εξορκισμοί κατά σατανικών ενεργειών (Ρηγόπουλος, 2002)
Περιέχει τον βίον των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης. Περί μαγείας, μαντείας και αστρολογίας εκ της Παλαιάς Διαθήκης, εκ των Ιερών Κανόνων και εκ των έργων του Αγίου Νικοδήμου Αγιορείτου. Την ακολουθίαν της Λιτής. Την Ιεράν Προσευχήν του Αγίου Κυπριανού διαλύουσα τα μάγια, ως και διαφόρους ευχάς και εξορκισμούς κατά σατανικών ενεργειών.