Στρατηγικές δημοσίων σχέσεων - Wilcox, Dennis L. (Έλλην, 2001)
Ο κόσμος των δημοσίων σχέσεων επεκτείνεται και αλλάζει τόσο γρήγορα ώστε ένα εγχειρίδιο που καλύπτει ολόκληρο τον τομέα, όπως κάνει το: Δημόσιες Σχέσεις: Στρατηγικές και Τακτικές, να απαιτεί συνεχείς αναθεωρήσεις ώστε να συμβαδίζει με τις εξελίξεις. Σ’ αυτή την τέταρτη έκδοση γίνεται ακριβώς αυτό το πράγμα, εξετάζονται οι δημόσιες σχέσεις στο τέλος του εικοστού αιώνα τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά, δίνοντας έμφαση στις νέες τάσεις. Η βασική οργάνωση του εγχειριδίου παραμένει η ίδια μ’ αυτή της τρίτης έκδοσης. Σε μία έρευνα που έγινε, τα άτομα που χρησιμοποιούν το βιβλίο μάς είπαν να συνεχίσουμε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Χρησιμοποιώντας λοιπόν την ίδια μορφή, προσθέσαμε το νέο υλικό που αποσπάσαμε από την πραγματική εφαρμογή των δημοσίων σχέσεων, σήμερα. Σ’ αυτή την έκδοση, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση κυρίως σε έξι τομείς των δημοσίων σχέσεων: Δεοντολογία και επαγγελματισμός. Ποικιλομορφία. Διεθνείς Δημόσιες Σχέσεις. Το περιβάλλον. Αντιμετώπιση της κρίσης. Νέες τεχνολογίες.