Το φενγκ σούι : για την επιτυχία και την ευτυχία - Webster, Richard (Κέδρος, 2002)
Εφαρμόζοντας τις αρχές του Φενγκ Σούι θα ανακαλύψετε ότι, όσο μικρό ή μεγάλο και να είναι το σπίτι σας, πάντα υπάρχει χώρος για περισσότερη ευτυχία και επιτυχία! Κάνοντας ορισμένες αλλαγές - όπως να τοποθετήσετε σ ένα σημείο του σπιτιού ένα μπουκέτο λουλούδια, να βάλετε μια απαλή μουσική και να φωτίσετε ένα δωμάτιο με τον κατάλληλο φωτισμό - αυξάνετε τις πιθανότητες να προσελκύσετε το τσι - την πανίσχυρη μαγνητική ενέργεια που φέρνει καλοτυχία στους τομείς όπως: Έρωτας, πνευματικότητα, πλούτος, οικογένεια, φήμη, καριέρα.