Τα τραγούδια μας : σχολικά και άλλα - Μπόρας, Γιώργος; Οικονόμου, Βαγγέλης (Περιβολάκι, 2001)
Θρησκευτικοί ύμνοι και προσευχές -- Για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά -- Για τη σημαία και την 28η Οκτωβρίου -- Για το χειμώνα, την άνοιξη, το Πάσχα και την πρωτομαγιά -- Για την αποκριά -- Για την 25η Μαρτίου -- Για τη μητέρα και το πατέρα -- Παραδοσιακά και δημοτικά -- Ύμνοι και Θούρια