Τα φτερά του δράκου - Esterl, Arnica (Κάστωρ, 1997)
Ο πανδοχέας δε θέλει να παντρέψει την όμορφη κόρη του με το φτωχό γιο του ξυλοκόπου. Για να τον ξεφορτωθεί του βάζει όρο ότι ο γάμος θα γίνει μόνο αν φέρει τρία χρυσά φτερά από τον τρομερό δράκο του δάσους. Ο νεαρός δέχεται για χάρη της αγάπης του.