Δώδεκα αγίοι των καιρών μας - Λέκκος, Ευάγγελος Π. (Επτάλοφος, 1994)
Αγιος Σεραφείμ του Σάρωφ -- Αγιος Ανθιμος της Χίου, ο θαυματουργός -- Αγιος Νικόλαος ο Πλανάς -- Γέρων Σιλουανός ο Αθωνίτης -- Αγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης -- Ο Αγιος Παναγής (Παϊσιος) -- Αγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης -- Αγιος Σάββας ο νέος, ο εν Καλύμνω -- Αγιος Χρυσόστομος Σμύρνης και οι συν αυτώ -- Οσία Μεθοδία της Κιμώλου -- Αγιος Νεκτάριος ο θαυματουργός -- Αγιος Ιωάννης της Κρουστάνδης