Το βιβλίο του Ζεν - Chalin, Eric (Κοχλίας, 2003)
Το Ζεν φαίνεται να απολαμβάνει το μυστήριο. Αντέχει όμως στην κριτική; Το Βιβλίο του Ζεν παρακολουθεί την ιστορία του Ζεν μέσω της Ινδίας, της Κίνας, της Κορέας και τελικά της πατρίδας του, της Ιαπωνίας. Μελετά επίσης τις χαρισματικές προσωπικότητες οι οποίες διαμόρφωσαν τις παραδόσεις του. - Εξερευνήστε τις αρχές του Ζεν περί κενότητας, διαλογισμού και φύσης του Βούδα. Ζήστε μια υπερβατική κατάσταση φώτισης μέσω του ζαζέν. Μάθετε πως ηχεί το παλαμάκι με το ένα χέρι. - Μάθετε πώς να εντάξετε το Ζεν στη ζωή σας μέσω της ζωγραφικής, της ποίησης, της διακόσμησης και της τελετής του τσαγιού.