Εγκέφαλος : το τελευταίο οχυρό - Ζαφρανάς, Αριστείδης ([χ.ό.], 2002)
Για να μπορέσει κανείς να διαλέξει ελεύθερα τι πιστεύει για τις ανώτερες πνευματικές λειτουργίες αλλά και το Θεό, το μονισμό, το δυϊσμό και τα λοιπά θέματα που ανοίγουν μ' αυτή τη συζήτηση, καλό θα ήταν να πορευτεί το δρόμο μόνος, να μάθει ο ίδιος για τον εγκέφαλο, τη λειτουργία του αλλά και την αξιοπιστία των επιστημονικών υποθέσεων, μιας και χωρίς θεωρίες και υποθέσεις τα ευρήματα δεν είναι κατανοητά...