Σημειολογία της καρδιάς : έγχρωμη διάγνωση - Fowler, Noble O (Παρισιάνου, 1999)
Στη "Σημειολογία της καρδιάς", περιγράφονται με μοναδικό τρόπο τα κλινικά συμπτώματα που έχουν σχέση με καρδιαγγειακά προβλήματα, όπως τα συναντά κάθε μέρα ο κλινικός ιατρός. Εξετάζονται περισσότερες από 60 καρδιαγγειακές καταστάσεις. Η κάθε μία παρουσιάζεται με έγχρωμες εικόνες και συνοδεύεται από επιπλέον βιβλιογραφικές παραπομπές. Το βιβλίο αυτό είναι ένα απαραίτητο και εύχρηστο εγχειρίδιο αναφοράς, τόσο για την κλινική όσο και για το ιατρείο.