Ταξίδια της ψυχής : βιωματικές εμπειρίες για τη ζωή μεταξύ θανάτου και επανενσάρκωσης - Newton, Michael (Εσωτερισμός- Απόκρυφα, 2001)
ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕΤΑΞΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ.