Απαγορευμένα βιβλία : νεκρονομικόν, χειρόγραφο Βόινιτς, Ναακάλ, φυσιογνωμική, Τζιάν, ενωχιακές πινακίδες, σολομωνικές, Αμπραμελίν, Αλιστερ Κρόουλι, index Βατικανού, Ντα Βίντσι, το λεξικό των Χαζάρων (Μυστική βιβλιοθήκη, 2002)
Αυτό το βιβλίο αποκαλύπτει ότι πιο μυστικό, παράξενο και απαγορευμένο έχει κατά καιρούς εκδοθεί. Μιλάει για τους συγγραφείς των απαγορευμένων βιβλίων, τις ιδέες τους, τους λόγους που απαγορεύτηκαν τα βιβλία τους, αλλά και ποιοι ήταν εκείνοι που δεν ήθελαν με κανένα τρόπο να κυκλοφορήσουν. Ένα βιβλίο που πρέπει να το διαβάσετε και μετά να το κρύψετε στην πιο σκοτεινή γωνιά της βιβλιοθήκης σας, πριν το ανακαλύψουν εκείνοι που θέλουν να κρατάνε τη γνώση κλειδωμένη και μυστική. Πριν το απαγορεύσουν κι αυτό και το κάψουν.