Εφηβικές ανησυχίες - Jones, Bill, 1946- (Λόγος, 2002)
Υπάρχουν οι απαντήσεις που ψάχνεις! Υπάρχει η βοήθεια που χρειάζεσαι! Στο βιβλίο αυτό θα βρεις απαντήσεις σε 230 ερωτήσεις που απασχολούν κάθε έφηβο. -Πώς μπορών να τα βρω με τους γονείς μου; -Γιατί αισθάνομαι έτσι για τον εαυτό μου; -Πώς θα αντισταθώ στα ναρκωτικά που μου δίνουν οι φίλοι μου; -Πώς μπορώ να έχω περισσότερους φίλους; -Πώς θα τα πάω καλά με το άλλο φύλο; -Πώς θα ξεφύγω από τις ενοχές και τα λάθη μου; Ο Josh McDowell και ο Bill Jones απαντούν στις "εφηβικές" ερωτήσεις με ειλικρίνεια και χωρίς υπεκφυγές.