Τα άστρα, η ιστορία και το μέλλον - Λεφάκης, Κώστας (Αστρολογία, 1998)
Στο βιβλίο αυτό προσφέρεται μια διαφοροποιημένη άποψη της παγκόσμιας Ιστορίας, στην οποία τα γεγονότα δεν αντιμετωπίζονται ως τυχαία περιστατικά, αλλά ως φυσικά στάδια μιας εξέλιξης με βάση την αστρολογική διάλεκτο. Η αστρολογία με τη σειρά της αναλύεται σύγχρονα και ερμηνεύεται μοντέρνα μέσα στο πολιτισμικό, πολιτικό και πολιτιστικό πλαίσιο της εξέλιξης του ανθρώπου. Ακολουθεί η γενική πρόβλεψη της πορείας του κόσμου κατά τη διάρκεια της επόμενης εκατονταετίας.