Όλη η αλήθεια για τις έφηβες. Τόμος 2ος : ειδικοί απαντούν σε ερωτήματα γονέων - Zager, Karen (Εφηβεία, 2003)
Η εφηβεία είναι σίγουρα η πιο δύσκολη ηλικία για τα κορίτσια. Το σώμα αλλάζει, ολόκληρος ο κόσμος ανατρέπεται από την ξεγνοιασιά της παιδικής ηλικίας και χιλιάδες ερωτήματα γεννιούνται μέσα στο μυαλό. Ποια είναι η θέση του γονιού σε αυτή τη νέα κατάσταση. Ποιος είναι ο αρμόδιος για να απαντήσει σε όλες αυτές τις απορίες; Ποιος μπορεί να δώσει μια σαφή και επιστημονική απάντηση στα επαναστατημένα μυαλά και σώματα των έφηβων κοριτσιών. Σε αυτό το σημείο η θέση κάθε γονιού είναι πάρα πολύ δύσκολη. Πως πρέπει να συμπεριφερθεί ο πατέρας και η μητέρα μπροστά στις αντιδράσεις της έφηβης κόρης; Θα μπορέσουν να ισορροπήσουν τα πράγματα και να ξαναφέρουν πίσω στην οικογένεια τη γαλήνη; Αυτό το βιβλίο είναι ένα εγχειρίδιο συμπεριφοράς του κάθε γονιού προς τα κορίτσια της εφηβείας. Ακόμα αποτελεί ένα σημαντικό βοήθημα που καθημερινά αντιμετωπίζουν κορίτσια που βρίσκονται στην εφηβεία.