Όλη η αλήθεια για τις έφηβες. Τόμος 1ος : ειδικοί απαντούν σε ερωτήματα εφήβων - Zager, Karen (Εφηβεία, 2003)
Στο βιβλίο αυτό με απλό και κατανοητό τρόπο δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα εφήβων κοριτσιών, όπως π.χ. Ποια είμαι και γιατί νιώθω έτσι, Τι συμβαίνει στο σώμα μου, Ποιες είναι οι σχέσεις αγοριών και κοριτσιών, Διατροφικές διαταραχές, άγχος, κατάθλιψη. Πώς θα καταλάβω αν έχω πρόβλημα. Οι έφηβες που θα διαβάσουν το βιβλίο θα συνειδητοποιήσουν ότι πολλά κορίτσια στην ηλικία τους έχουν τα ίδια προβλήματα κι ερωτήματα με αυτές κι ότι θα καταφέρουν να τα αντιμετωπίσουν ακολουθώντας τις πρακτικές συμβουλές των ειδικών.