Το πρώτο μου συναξάρι : σύγχρονοι άγιοι (Κρυφό σχολειό, 2003)
Αγιος Ανθιμος της Χίου -- Αγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης -- Οσία Μεθοδία της Κιμώλου -- Αγιος Νεκτάριος της Αίγινας -- Αγιος Νικόλαος Πλανάς -- Αγιος Παναγής Μπασιάς -- Αγιος Σάββας της Καλύμνου