Δι' ευχών των αγίων : Απρίλιος - Φωτόπουλος, Δημήτρης (Παιδικός συναξαριστής, 2004)
Μαρία η αιγυπτία -- Μιχαήλ ο βουρλιώτης ο νεομάρτυρας -- Θεόδωρος ο συκεώτης -- Γεώργιος ο μεγαλομάρτυρας ο τροπαιοφόρος -- Ευλόγιος ο όσιος ο ξενοδόχος Σε αυτό τον τόμο παρουσιάζονται οι βίοι πέντε αγίων ανθρώπων, τόσο διαφορετικών μεταξύ τους αλλά το ίδιο χαριτωμένων. Κοινό στοιχείο της βίου τους υπήρξε η αφειδώλευτη φανέρωση της χάριτος του Αγίου Πνεύματος.