[Κατάλογος αφιερωμάτων του ναού Προφήτη Ηλία και του ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος] ([χ.ό.], 1865)
Κατάλογος αφιερωμάτων του ναού Προφήτη Ηλία και του ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος των ετών 1865-1909