Δι' ευχών των αγίων : Φεβρουάριος - Φωτόπουλος, Δημήτρης (Παιδικός συναξαριστής ;, 2003)
Νικηφόρος ο μάρτυρας -- Χαραλάμπης ο ιερομάρτυρας -- Θεοδώρα η βασίλισσα -- Φιλοθέη η οσία η αθηναία -- Φωτεινή η σαμαρείτις Πόση δύναμη μπορεί να κρύβει μια καρδιά που χτυπά ήδη έναν αιώνα; Μπορείς να αγαπήσεις αυτόν που σε μισεί; Γίνονται θαύματα στ' αλήθεια; Οι απορίες εύκολα θα απαντηθούν μέσα στις σελίδες του βιβλίου. Ας μείνει μόνο μια απορία για το τέλος: πόσο μεγάλη να είναι άραγε η αγάπη του Θεού για μας;