Ο πλήρης εικονογραφημένος οδηγός του Φενγκ Σουι - Too, Lillian (ΚΟΑΝ, 2003)
Γιν και Γιάνγκ Το Φενγκ Σουι είναι η τέχνη του να ζεις αρμονικά με το περιβάλλον με σκοπό την απόκτηση υγείας, αρμονίας και ευτυχίας. Είναι μια πανάρχαια κινέζικη επιστήμη που μας διδάσκει πώς να τοποθετήσουμε κατάλληλα ένα κτίριο ή να διαρρυθμίσουμε κατάλληλα το χώρο που θέλουμε να ζήσουμε ή να εργαστούμε, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε το ιδανικό για μας ενεργειακό περιβάλλον.