Ο μπαμπάς δεν μένει πια μαζί μας : ένα βιβλίο για το διαζύγιο - Begechold, Bety (Μάθε για τη ζωή, 1990)
Τα βιβλία της σειράς "Μάθε για τη Ζωή" προσφέρουν στους γονείς των μικρών παιδιών μια εξαιρετική ευκαιρία για να συζητήσουν μαζί τους μερικά λεπτά και σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά καθώς μεγαλώνουν. Τα βιβλία αυτά δίνουν την αφορμή για να εκφράσουν τα παιδιά τους φόβους τους και τις αγωνίες τους. Πιστεύουμε πως τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου. Γι' αυτό ακριβώς πρέπει να τους δίνουμε κάθε εφόδιο και κάθε ευκαιρία. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)