Πιάστε τους : αγώνες, μυστήριο στο δάσος των Μουσώνων - Παπαγιάννη, Μαρία, 1964- (Συλλογή χελιδόνια, 2004)
Αγώνες-μυστήριο στο δάσος των μουσώνων. Τι συμβαίνει στο μυστικό δάσος των μουσώνων και γιατί συγκεντρώνονται εκεί όλα τα ζώα; Τι είναι οι αγώνες-μυστήριο των ζώων και γιατί γίνονται; Τι δουλειά έχουν οι άνθρωποι στο δάσος; Μήπως κάποιος πρόδωσε τα ζώα; Ένα είναι το σύνθημα που κυριαρχεί πια στο δάσος των μουσώνων: «Πιάστε τους!» Όμως, ποιος κυνηγάει ποιον εκεί μέσα; Τρεις μέρες αγωνίας, άγριου κυνηγητού, απαγωγών, γέλιου και... έρωτα στο δάσος των μουσώνων. Τρεις μέρες που άλλαξαν τη ζωή όλων - ανθρώπων και ζώων.