Ενός λεπτού μαζί - Δημουλά, Κική, 1931-2020 (Ίκαρος, 2002)
Όνειρα ; Mας εμπιστεύονται; Πλειστάκις τά έχουμε κλέψει αφήνοντας στή θέση τους ωραία ψεύτικα σάν αληθινά. Απόσπασμα από την «Κοιμωμένη Εμπιστοσύνη»