Εισαγωγή στην οικονομική ανάλυση - Μηλιός, Γιάννης (Βιβλιοθήκη οικονομικής και πολιτικής θεωρίας, 2000)
Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει τη σύγχρονη Οικονομική Θεωρία (Νεοκλασική Θεωρία και σύγχρονη Μικροοικονομική, Κεϊνσιανή Θεωρία και σύγχρονη Μακροοικονομική, Μαρξιστική Οικονομική Θεωρία), διερευνώντας παράλληλα την εννοιολογική και επιστημολογική θεμελίωση καθεμιάς από τις διαφορετικές αυτές Σχολές οικονομικής σκέψης.