Εχετε μήνυμα στο κινητό σας - Μανανεδάκη, Κατερίνα (Ελληνική λογοτεχνία / Λιβάνης, 2001)
Στο Έχετε μήνυμα στο κινητό σας ένας νόμιμος γάμος, μια παράνομη σχέση, ένας υποψήφιος εραστής και μια ανατρεπτική φίλη πρωταγωνιστούν σε μια follow your heart κατάσταση! Ξεκινώντας από το ...απολογιστικό "Τι ήμουνα για σένα τι ήσουνα για μένανε" και φτάνοντας μέχρι το βγαλμένο από τη ζωή(!)"Είναι γλυκό το ποτό της αμαρτίας" οι ήρωες του βιβλίου ζουν ερωτικές ιστορίες καθημερινής τρέλας.