Το πασχαλινό δώρο του Σμάρτι - Lachner, Dorothea (Μίνωας, 1996)
Έρχεται Πάσχα. Ο Σμάρτι, ένας πανέξυπνος λαγός, θέλει να κάνει στην Έμα, το αφεντικό του, ένα ξεχωριστό δώρο-ένα δώρο που θα της θυμίζει το Πάσχα κι αυτόν. Έτσι, αποφασίζει να πάει στα μαγαζιά να ψάξει. Εκεί όμως μπλέκει σ' ένα σωρό περιπέτειες : περιπέτειες που, ευτυχώς, του βγαίνουν σε καλό.