Μικρά Ασία : ένας πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός : Σμύρνη, Έφεσος, Τροία, Άσσος, Αττάλεια, Αϊβαλί, Λυκία, Αλικαρνασσός, Πέργαμος, Μίλητος /έρευνα - κείμενα Γιάννης Κωνσταντινίδης...[κ.ά.] ; επιμέλεια κειμένων Ανδρέας Παππάς - Κωνσταντινίδης, Γιάννης (Explorer, 2004)
Περιήγηση στον χρόνο και στην ιστορία ενός τόπου που χωρίζει και ενώνει την Ανατολή με τη Δύση. Γνωρίστε το φυσικό περιβάλλον και τις δαντελωτές ακτές της δυτικής Μικράς Ασίας, τους ανθρώπους και τον πολιτισμό τους. Περπατήστε στις πόλεις και τους αρχαιολογικούς χώρους και θαυμάστε τα μνημεία της αρχαιότητας και του νεότρου Ελληνισμού, καθώς και τα άλλα αξιοθέατα της περιοχής. Με τη βοήθεια αυτού του οδηγού σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας στη Μικρά Ασία και περάστε αξέχαστες διακοπές.