Αίγυπτος - Humphreys, Andrew, 1965- (Ταξιδεύοντας, 2003)
Ανακαλύψτε τα μνημεία των σουλτάνων την ημέρα, χαζέψτε τους θαμώνες των πολύχρωμων cafe το ηλιοβασίλεμα και μάθετε το χορό της κοιλιάς τη νύχτα, μέσα από αυτόν τον αναλυτικό και πλήρη οδηγό. Τα βυζαντινά μεγαλεία του παρελθόντος συναντούν το Ισλάμ, σε ένα σταυροδρόμι πολιτισμών που κρύβει δυνατές συγκινήσεις και απρόοπτα για κάθε επισκέπτη. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που η Κωνσταντινούπολη είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των Ελλήνων ταξιδιωτών εδώ και πολλά χρόνια. Στην έκδοση αυτή, μεταξύ άλλων θα βρείτε: - 11 έγχρωμους χάρτες, καθώς και κατόψεις των σημαντικότερων μνημείων. - πληροφορίες για ξενοδοχεία και εστιατόρια για κάθε γούστο και βαλάντιο. - χρήσιμες συμβουλές για το πώς να ανακαλύψετε τις καλύτερες ευκαιρίες σε χαλιά και δερμάτινα είδη. - εκδρομές από την Κωνσταντινούπολη στην Καλλίπολη και την Τροία. - 9 διαφορετικές διαδρομές στους δρόμους της τουρκικής μεγαλούπολης, ειδικά σχεδιασμένες για να σας ανακαλύψουν όλα τα μυστικά της πόλης.