Ω, τι υπέροχος κόσμος - Fielding, Helen, 1958- (Ωκεανίδα, 2003)
Τι κάνει μια νέα, όμορφη, δραστήρια και μοντέρνα Αγγλίδα μετά από μια ερωτική απογοήτευση; Αποφασίζει να βοηθήσει τους συνανθρώπους της και από το Λονδίνο βρίσκεται εθελόντρια σ' έναν καταυλισμό προσφύγων στην καρδιά της Αφρικής, όπου αφοσιώνεται ολόψυχα στην υπόθεση των καταφρονεμένων και καταδιωγμένων αυτού του κόσμου! Μια συγκινητική ιστορία ανθρωπιάς, δοσμένη με χιούμορ, τρυφερότητα και αισιοδοξία από την Έλεν Φήλντινγκ. Ένα μυθιστόρημα που διαβάζεται απολαυστικά και ταυτόχρονα μας βάζει να σκεφτούμε και ν' αναθεωρήσουμε κάποιες εφησυχασμένες αντιλήψεις μας.