Ο λόγος του Θεού μέσα από τη Βίβλο - Παυλίδης, Ιωάννης (Ευρόδι, 2003)
"Ο λόγος του Θεού μέσα από τη Βίβλο" είναι ο μοναδικά ευχάριστος τρόπος, τα μικρά παιδιά, να γνωρίσουν την ονειρική, Θεϊκή διαδρομή των πατέρων μας αφομοιώνοντας τα πανανθρώπινα διδάγματα και αξίες.