Τι στο καλό να κάνεις όταν οι γονείς σου χωρίζουν : οδηγός επιβίωσης για παιδιά - Winchester, Kent (Κέδρος, 2003)
Μπορεί η λέξη "διαζύγιο" να είναι μικρή, όμως οι αλλαγές που φέρνει είναι μεγάλες. Για τη μαμά σου, τον μπαμπά σου, την υπόλοιπη οικογένειά σου και... για σένα. Το βιβλίο αυτό θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει σ' αυτήν τη δύσκολη περίοδο της ζωής σου. Ίσως σου δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που μπορεί να σε βασανίζουν, όπως: - Mήπως φταίω εγώ για το διαζύγιο; - Kαι τώρα τι θα γίνει με την οικογένειά μας; - Πώς να χειριστώ τα συναισθήματά μου; - Ποιος θα νοιάζεται για μένα τώρα; - Τι γίνεται αν νιώσω ότι βρίσκομαι στη μέση; - Θα τα ξαναβρούν ποτέ οι γονείς μου; Μπορείς να διαβάσεις αυτό το βιβλίο με έναν από τους γονείς σου ή και με τους δύο ή με κάποιον άλλο συγγενή ή φίλο που εμπιστεύεσαι. Μπορείς όμως να το διαβάσεις και μόνος ή μόνη σου. Και να μάθεις πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Και να ανακαλύψεις τρόπους για να βοηθηθείς, κι ας σου φαίνονται τώρα όλα βουνό!