Οικονομική της υγείας - Σούλης, Σωτήρης (Παπαζήσης, 1999)
«Το μέλλον των συστημάτων υγείας αποτελεί ένα σημαντικό ερώτημα και για τους οικονομολόγους της υγείας αφού διερωτώνται, κάτω από τις βιοϊατρικές και γενετικές εξελίξεις, αν το σύστημα θα παραμείνει εντάσεως εργασίας ή θα εξελιχθεί σ' ένα σύστημα εντάσεως κεφαλαίου, σ' ένα εργαστήριο-διαγωνστικό σύστημ με την κατάργηση της κλινικής ιατρικής, αγνοώντας της πολυπλοκότητα των κοινωνικο-οικονομικών, ψυχολογικών και πολιτισμικών παραγόντων που επηρεάζουν την υγεία. Το σύγγραμα αυτό έχει ως στόχο ακριβώς, να συμπεριλάβει σε μια ενιαία παιδαγωγική μορφή, το μεγαλύτερο μέρος του περιγράμματος της οικονομικής της υγείας, μέσω αναλυτικών εννοιολογικών προσεγγίσεων.