Στον ουρανό όπως και στη γη : μια ματιά στον άλλο κόσμο - Peck, Scott M., 1936-2005 (Κέδρος, 1998)
Ο συγγραφέας στο βιβλίο αυτό οραματίζεται τη μοίρα της ψυχής, όταν θα έχει φύγει από το σώμα, και καταγράφει μια διαφωτιστική άποψη του άλλου κόσμου. Χάρη στην πνευματική του συγκρότηση και στις ηθικές του αρχές, αποφεύγει τους ποικιλώνυμους πειρασμούς και συνειδητοποιεί τις σταθερές αξίες που διέπουν την μετά θάνατον ύπαρξη.