Το βιβλίο των κανονισμών : ο μοναδικός έγχρωμος οδηγός για τους κανονισμούς και το αντικείμενο όλων των ατομικών και ομαδικών αθλημάτων - Κουσουνέλος, Γιώργος Η., 1938- (Αλκυών, 2000)
Το βιβλίο των Κανονισμών είναι ο μοναδικός έγχρωμος οδηγός για τους φιλάθλους και τους αθλούμενους, μια και αναλύει με τρόπο βασισμένο στις πιο σύγχρονες αθλητικές κι επιστημονικές αντιλήψεις, τον ρόλο των παικτών και των αθλητών, τους κανονισμούς, τα όργανα, τα γήπεδα, τον τρόπο σκοραρίσματος, καθώς και οτιδήποτε αφορά κάθε σημαντικό άθλημα, όπως η ιστορία και η εξέλιξη του.