Τα παιδιά και το δραματικό παιχνίδι : εξοικείωση με το θέατρο - Beauchamp, Helene (Θεατρική παιδεία, 1998)
Η παρούσα μελέτη της συγγραφέας επικεντρώνεται στα βασικά ζητούμενα της σύγχρονης παιδαγωγικής και θεατρολογικής έρευνας, που συνδέουν το παιδί με το δραματικό παιχνίδι και το θέατρο με την εκπαίδευση. Η πρότασή της στοχεύει στη διευκόλυνση της εξοικείωσης των παιδιών με το θέατρο, εξοικείωση που το δραματικό παιχνίδι καθιστά ευπρόσιτη.