Το ωραιότερο βιβλίο για τις πυραμίδες - Millard, Anne (Βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, 2000)
Το ωραιότερο βιβλίο που γράφτηκε ποτέ για τις πυραμίδες είναι γεμάτο συναρπαστικά στοιχεία σχετικά με τις πυραμίδες της Αιγύπτου και της Αμερικής. Δες στις σελίδες του ένα τυπικό δείγμα πυραμίδας. Ανακάλυψε πως οι αρχαίοι Αιγύπτιοι μετέφεραν τεράστιους ογκόλιθους για το χτίσιμο των πυραμίδων. Μάθε για τη ζωή στην αρχαία Αίγυπτο από τα αντικείμενα που βρέθηκαν στους τάφους. Ανακάλυψε γιατί οι πυραμίδες των Μάγια ήταν βαμμένες με κόκκινο χρώμα. γνώρισε τα ζιγκουράτ των Σουμερίων και των Βαβυλωνίων. Γνώρισε τα ζιγκουράτ των Σουμερίων και των Βαβυλωνίων.