Ιππότες : ανακαλύψτε τον κόσμο των ιπποτών του μεσαίωνα, από τις μάχες και τα συμπόσια, μέχρι τις πολιορκίες και τον ιπποτισμό - Gravet, Christopher (Αυτόπτης μάρτυρας, 1997)
Ποιος φρόντιζε τους τραυματίες στα μεσαιωνικά πεδία μάχης; Πώς οι ιππότες κυνηγούσαν ελάφια; Πώς ο ιερακάριος εκπαίδευσε το γεράκι του; Γιατί οι σταυροφορίες ήταν τόσο σημαντικές; Πώς ένας ιππότης έβαζε την πανοπλία του; Ένας πρωτότυπος και συναρπαστικός οδηγός για τη ζωή και την εποχή των μεσαιωνικών ιπποτών και των ακολούθων τους. Yπέροχες, έγχρωμες φωτογραφίες των πανοπλιών, των αρχόντων και των αρχοντισσών, με πλήρη ενδυμασία εποχής, προσφέρουν ένα μοναδικό και αποκαλυπτικό θέαμα σχετικό με τη ζωή των ανθρώπων σε ειρηνικές ή εμπόλεμες περιόδους.