Το ολοήμερο νηπιαγωγείο : σχεδιασμός και πρακτικές ενός διεπιστημονικού-διαθεματικού προγράμματος - Fromberg, Doris Pronin (Οδυσσέας, 2000)
Το ολιγοήμερο Νηπιαγωγείο: Σχεδιασμός και Πρακτικές ενός Διεπιστημονικού-Διαθεματικού Προγράμματος είναι μια εξαιρετική εργασία της Doris Fromberg και αποτελεί απαραίτητο βοήθημα για τους εκπαιδευτικούς της προσχολικής ηλικίας. Διαπραγματεύεται το σχεδιασμό και την ανάπτυξη προγραμμάτων προσχολικής εκπαίδευσης και προσφέρει συγκεκριμένες μεθόδους για το σχεδιασμό προγραμμάτων που βασίζονται σε διεπιστημονικές-διαθεματικές έννοιες, οι οποίες αναδύονται από τις διαφορετικές προσωπικές και πολιτισμικές εμπειρίες των παιδιών.