Τα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη - Μακρυγιάννης, Ιωάννης, 1797-1864 (Τα ελληνικά, 2002)
Τα απομνημονεύματα του μεγάλου έλληνα αγωνιστή παρουσιάζονται συνοπτικά με απλό λόγο και πλούσια εικονογράφηση, για να τα χαρούν οι μικροί μας φίλοι και να μάθουν την ιστορία του τόπου μας.