Ρωμαίος και Ιουλιέτα : και άλλες ιστορίες - Shakespeare, William, 1564-1616 (Παπαδόπουλος, 2003)
Το βιβλίο αυτό με την πανέμορφη εικονογράφηση του Σβετλίν, παρουσιάζει τέσσερις κλασσικές ιστορίες του Σαίξπηρ, τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα, τον Έμπορο της Βενετίας, το Όνειρο Καλοκαιρινής Νυκτός και τη Στρίγγλα που έγινε Αρνάκι.