Ο πόλεμος στην Τροία - Δικαίου, Ελένη (Βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση : Σαν παραμύθι, ελληνική μυθολογία, 2002)
Η ιστορία της πεντάμορφης Ελένης, της βασίλισσας της Σπάρτης που την έκλεψε το βασιλόπουλο της Τροίας, ο Πάρης, ξεσηκώνοντας τους Έλληνες στην πιο μεγάλη εκστρατεία που είχε γίνει ως τα τότε για να την φέρουν πίσω στον τόπο τους. Ένα ταξίδι για τους μικρούς αναγνώστες στο συναρπαστικό κόσμο της Ιλιάδας του Ομήρου και των μύθων που αναφέρονται στον Τρωικό Πόλεμο.