Εφηβεία, η ηλικία της επανάστασης : οι 7 τρόποι των αποτελεσματικών γονιών - Νομικού, Χαρά Γ. (Ψυχολογία, 2004)
Συναισθηματική, Συμπεριφοριστική & Γνωσιακή Ανάπτυξη στην Εφηβεία. Μικρά και μεγάλα προβλήματα και πώς να τα αντιμετωπίσετε. Τι πρέπει να γνωρίζετε για την εφηβεία. -Αυτό το βιβλίο απαντά σε όλες τις ερωτήσεις ή τις απορίες που θα θέλατε να κάνετε στον ψυχολόγο σας -Εξηγεί τι σημαίνει εφηβεία για γονείς και παιδιά -Καταγράφει τα προειδοποιητικά σημάδια κινδύνου -Δίνει θετικές συμβουλές και προτάσεις για καλύτερη συμβίωση σε γονείς που έχουν εφήβους. Τι χρειάζεται να ξέρει ο κάθε γονιός: Τι είναι φυσιολογικό και τι δεν είναι, πότε πρέπει να ζητήσετε βοήθεια.