Τρίτος χρόνος στο Μάλορυ Τάουερς - Blyton, Enid, 1897-1968 (Ενιντ Μπλαυτον, 1994)
Η Ντάρελ είναι τώρα δεκατεσσάρων χρόνων και είναι η τρίτη της χρονιά στο Μάλορυ Τάουερς. Η παρέα της - όλες σκανταλιάρες - αποκτά δύο καινούργια μέλη: την Μπιλ (υποκοριστικό της Βιλελμίνας), με τους εγγλέζικους τρόπουςΗ Ντάρελ επιστρέφει στο Μάλορυ Τάου-ερς στην αρχή του τέταρτου χρόνου, έτοιμη για σκληρή δουλειά αλλά και διασκέδαση με τις φίλες της! Η νεότερη αδελφή της, Φε-λίσιτυ, ετοιμάζεται και αυτή να πάει στο Μάλορυ Τάουερς. Μοιάζει όμως να επηρεάζεται και να καθοδηγείται από τη γνωστή σε όλους Τζουν, που το «παίζει» αρχηγός. Αυτό δεν αρέσει καθόλου στην Ντάρελ. Τα πράγματα μάλιστα χειροτερεύουν όταν δυο νέα κορίτσια, δίδυμες, καταφτάνουν στο Μάλορυ Τάουερς την ίδια χρονιά. Η Ντάρελ αποφασίζει πλέον να αναλάδει δράση, μιας και είναι η μεγαλύτερη στην τάξη της... και φέρσιμο, που είναι τρελή με τ' άλογα (σε τέτοιο Βαθμό που μεταφέρει τη σέλα της στο σχολείο) και τη Ζε-ρέλντα την Αμερικανίδα, που είναι μεγαλειώδης και εξεζητημένη.