Η ψυχολογία μας με το χρήμα : το χρήμα κι εμείς - Πιντέρης, Γιώργος, 1948- (Η ψυχολογία σήμερα, 2000)
Γραμμένο από τον Γιώργο Πιντέρη με χιούμορ, όπως πάντα, το βιβλίο αυτό με τα αναλυτικά του ερωτηματολόγια σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις ποια είναι η συναισθηματική σου σχέση με το χρήμα. Είναι για σένα απλώς ένα "εργαλείο" ή έχει μετατραπεί σε υποκατάστατο της αγάπης, της ασφάλειας, της αυτοεκτίμησης ή κάποιου άλλου σημαντικού συναισθήματος;